Zapraszamy profesjonalnych barmanów i barmanki z całej Polski do udziału w konkursie HAMILTON BEACH CUP 2018!
Organizatorem konkursu jest wyłączny importer oraz dystrybutor marki HAMILTON BEACH COMMERCIAL – firma FINE DINE Sp. z o.o. Sp. k. oraz firma Horeca’lama.
Celem już drugiej edycji konkursu Hamilton Beach Cup 2018 jest popularyzacja sprzętu barowego HBC wśród profesjonalnych barmanów w Polsce oraz doskonalenie umiejętności szybkiej, profesjonalnej obsługi gości.
Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego odesłanie skanu wraz z czytelnym podpisem.
Wszelkie dokumenty znajdują się tutaj:
http://finedine.pl/public/
Formularz dla barmanów niestowarzyszonych prosimy przesłać na adres: bartlomiej.kolodziej@fined
Formularz dla barmanów stowarzyszonych SBP
na adres office@spb-pba.org.pl
Liczba uczestników w konkursie jest ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń. Do konkursu wchodzi 15 uczestników niezależnych oraz 15 uczestników z ramienia Stowarzyszenia Polskich Barmanów. Formularze odesłane bez daty i podpisu nie będą zaakceptowane przez organizatora.
Lista barmanów zakwalifikowanych do konkursu zostanie opublikowana przez organizatorów najpóźniej w dniu 24.05.2018 na stronie firmy Fine Dine:
http://finedine.pl/
oraz Facebooku Hamilton Beach Poland:
Hamilton Beach Poland
Konkurs składa się z 2 etapów:
Etap I – eliminacje
Zawodnicy pracują w 2-osobowych zespołach.
Trzy zespoły (6 zawodników) z najlepszymi czasami przechodzą do rozgrywki finałowej.
Etap II – finał konkursu
W finale zawodnicy rywalizują indywidualnie.
Patronat honorowy Stowarzyszenie Polskich Barmanów
Sponsorzy: Żołądkowa Gorzka Jim Beam Bukat EcoCar Arcoroc
Partnerzy techniczni:
Wypożyczalnia Gastronomiczna – Gastro Magic Service Prezmar
Partnerzy: HENDI Polska Grafen Icegastro
Tymbark Red Bull
Patronat medialny:
Portal newsgastro.pl Zajarani.pl barway.pl
Pełen regulamin konkursu:
http://finedine.pl/public/
Podczas konkursu odbędzie się również turniej siatkówki plażowej:
formularz zgłoszeniowy:
http://finedine.pl/public/